گفتگوی تلفنی آنکارا و پاریس پیرامون اوکراین و غزه نماینده ترامپ به خاورمیانه می‌آید جزئیات ترور یکی از نیرو‌های فراجا در خاش (۵ اسفند ۱۴۰۳) تصمیم نتانیاهو برای تمدید مرحله نخست توافق تبادل اسرا با حماس قالیباف: موضع جمهوری اسلامی حمایت از دولت، مردم و مقاومت لبنان است توئیت عبری صفحه رهبر انقلاب به مناسبت مراسم تشییع شهید حسن نصرالله (۵ اسفند ۱۴۰۳) شرط حماس برای مذاکره با رژیم صهیونیستی اوکراین ادعا کرد: تامین نیمی از مهمات روسیه توسط کره شمالی علت محبوبیت سیدحسن نصرالله به گزارش فرانس ۲۴ تجلی وحدت و همدلی ملی در مراسم تشییع شهدای مقاومت پزشکیان:حزب‌الله قوی‌تر مسیر پرافتخار خود را ادامه خواهد داد سرکنسول عربستان در مشهد: روابط عربستان سعودی و ایران تاریخی و مستحکم است سردار سلامی: امروز صهیونیست‌ها افسرده‌اند و حرفی برای گفتن ندارند عراقچی از لبنان عازم ژنو شد (۵ اسفند ۱۴۰۳) رقابت آمریکا و روسیه برای فروش جنگنده‌های نسل جدید بالا گرفت نتانیاهو دوباره علیه ایران لفاظی کرد دستور استاندار خراسان رضوی به دستگاه‌های امدادی برای آمادگی مواجهه با موج سرما اعلام آمادگی زلنسکی برای استعفا تاکید رئیس جمهور لبنان بر برقراری بهترین روابط با ایران عراقچی: جمعیتی که در تشییع شهید نصرالله می‌بینیم بیشتر به یک سیل شبیه است مدارس و ادارات کدام استان‌ها فردا (دوشنبه، ۶ اسفند ۱۴۰۳) تعطیل است؟ شیخ نعیم قاسم: ما اجازه حکومت آمریکا بر لبنان را نمی‌دهیم مراسم بزرگداشت شهدای مقاومت در مشهد برگزار شد (۵ اسفند ۱۴۰۳)+ویدئو صدور کیفرخواست متهمان قتل دانشجوی دانشگاه تهران (۵ اسفند ۱۴۰۳) استاندار خراسان رضوی: جامعه مهندسی باید پیشران توسعه و مطالبه‌گر زیرساخت‌ها باشد ویدئو | امیر دریادار ایرانی: هاورکرافت پیروزان به زودی به سازمان رزم نداجا می‌پیوندد محل دفن پیکر شهید سید حسن نصرالله کجاست؟ + تصویر و ویدئو از محل آرام‌گرفتن شهید مقاومت آیت‌الله علم‌الهدی: موعظه حسنه، کلید گرایش دل‌ها به‌سوی خداوند است
سرخط خبرها

انتقاد شدید از نحوه رتبه‌بندی معلمان باسابقه| عدالت در رتبه‌بندی‌ها رعایت نشده است

  • کد خبر: ۱۵۵۷۱۰
  • ۲۸ اسفند ۱۴۰۱ - ۱۱:۰۳
  • ۴
انتقاد شدید از نحوه رتبه‌بندی معلمان باسابقه| عدالت در رتبه‌بندی‌ها رعایت نشده است
سخنگوی کمیسیون آموزش مجلس با اشاره به نحوه اجرای قانون رتبه‌بندی معلمان گفت: نحوه اجرای این قانون با آن چیزی که در مجلس و کمیسیون آموزش به تصویب رسید، تفاوت دارد و حتما وزیر آموزش و افرادی که در رتبه‌بندی معلمان نقش دارند، باید پاسخگوی این وضعیت باشند.

به گزارش شهرآرانیوز، رضا حاجی‌پور با انتقاد شدید از نحوه اجرای قانون رتبه‌بندی معلمان، اظهار داشت: بر اساس مستندات و گزارش‌های واصله از معلمان عزیز متأسفانه رتبه بندی معلمان تا کنون به نحوی بوده که به هیچ عنوان عدالت رعایت نشده و مدارک تحصیلی فوق لیسانس و دکتری برخی از معلمان در رتبه آن‌ها لحاظ نشده است.

نماینده مردم آمل در مجلس تصریح کرد: با وجود اینکه مجلس شورای اسلامی به ویژه کمیسیون آموزش ساعت‌ها برای نحوه رتبه بندی معلمان وقت گذاشت و برای تجربه معلم امتیاز خوبی قائل شدیم، چطور ممکن است که یک معلم با ۳۰ سال تجربه و مدرک لیسانس رتبه ۲ را اخذ کند.

وی با بیان اینکه کارگزینی آموزش و پرورش مدارک تحصیلی تمامی معلمان را دارد، ادامه داد: اما بسیاری از مدارک تحصیلی در رتبه بندی معلمان کمتر درج شده و این نحوه اجرای قانون بسیاری از معلمان را ناراضی کرده است. مجلس در سال گذشته ۳۸ هزار میلیارد تومان اعتبار برای اجرای قانون رتبه‌بندی معلمان در نظر گرفت و امسال نیز این موضوع در بخش حقوق و مزایای معلمان دیده شده، اما نحوه اجرای آن به نحوی بوده که بسیاری از معلمان نسبت به اجرای آن اعتراض دارند.

عضو هیئت رئیسه کمیسیون آموزش مجلس تأکید کرد: مجلس یازدهم این قانون مهم را پس از حدود ۱۲ سال معطلی و کشمکش بین دولت و مجلس مصوب کرد، ولی شیرینی تصویب این قانون با اجرای بد آن به کام معلمان تلخ شده است. به همین علت مجلس و کمیسیون آموزش تمام قد حامی معلمان خواهد بود و با جدیت نسبت به اصلاح روند اجرای این قانون با دعوت از وزیر آموزش و پرورش موضوع را پیگیری خواهد کرد.

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
نظرات بینندگان
انتشار یافته: ۴
در انتظار بررسی: ۰
غیر قابل انتشار: ۲
محسن شهیدزاده
Iran (Islamic Republic of)
۱۲:۰۰ - ۱۴۰۱/۱۲/۲۸
0
0
با سلام
ارزشیابی بنده در طی سه ساله گذشته 98 بوده و مدیرمون میگه امتیازات مربوط به رتبه بندی که با مدیر بوده را بهم بالاترین امتیاز داده و جالب اینکه کمترین نمره را در این آیتمها گرفته ام و رتبه ام شده یک
جناب آقای نوری وزیر محترم آموزش و پرورش ، پیشاپیش عیدتان مبارک سال خوب و بدون کلک و حیله ای نسبت به فرهنگیانی که در ایام کرونا از جان مایه گذاشتند داشته باشید
خدایا شکرت که مرگ را آفریدی وگرنه بندگانت بدتر از این با هم می‌کردند
ناشناس
Iran (Islamic Republic of)
۱۳:۰۱ - ۱۴۰۱/۱۲/۲۸
0
0
درود و عرض ادب خدمت شما رسانه ی محترم و با تقدیم احترام و تشکر ویژه از شما بابت درج این خبر،ما معلمان ب سابقا ی آموزش و پرورش از شما ملتمسانه تقاضا داریم که اعتراض و انتقاد شدید ما را از این روش رتبه بندی به سمع و نظر نمایندگان محترم برسانید،آخه این چه روش رتبه بندی هست،به خدا دور از انصاف هست که معلمی با ۲۰ و اندی سال سابقه و مدرک فوق لیسانس و سال‌ها تجربه ی تدریس در آموزش و پرورش و با کیفیت تدریس عالی و سطح بالا بشه رتبه ی ۲ و معلمی با کمتر از ۱۰ سال سابقه و اغلب با مدرک لیسانس بشه رتبه ی ۳ یا ۴.نتیجه ی این روش رتبه بندی این هست که از این به بعد برای شمول رتبه بندی و اکتساب رتبه ی بالاتر،باید به جای تدریس خوب به دنبال جعل مدرک و مستندات غیر درسی مثل گواهی اردوهای جهادی،گواهی حضور در کارهای خیر و غیره باشیم.به خدا ما تا به حال کار خیر و پسندیده ی زیادی انجام دادیم،ولی نمیدونستیم باید براش گواهی بگیریم و مدرک جور کنیم تا رتبه بندی شاملمون بشه.واقعا برای این نوع رتبه بندی نهایت تاسف رو داریم.
بنی اسدی
Iran (Islamic Republic of)
۱۵:۵۳ - ۱۴۰۱/۱۲/۲۸
0
0
لطفا وزارت آموزش وپرورش معوقات رتبه بندی بازنشستگان را واریز کند
سردار
Iran (Islamic Republic of)
۱۹:۰۸ - ۱۴۰۱/۱۲/۲۸
0
0
ای بمیرید با این حقه بندی که اجرا کردید.ته ته بی شرفی و رذالت هستین.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->